Khao Tan (Rice Cracker)

Khao Tan is a kind of natural snack, which is full of high food values. Its crispiness of sticky rice and sweetness from brown sugar give naturally delicious flavors. It’s good to have with porridge, rice soup, milk, tea coffee or snacks on your free time. Beside the original flavor, we have other varieties of flavors for your own choices.

==============================================

Vocabulary

Natural (adj.)              = ธรรมชาติ

Flavors (n)                    = รสชาติ

Snack (n)                        = ขนมขบเคี้ยว

Porridge (n)                  = โจ๊ก

Values (n)                      = ค่า

Crispness (n)               = ความกรอบ

Sticky (adj.)                   = เหนียว

Original (n)                    = ดั้งเดิม

Delicious (adj.)            = อร่อย

Variety (n)                      = ความหลากหลาย

=========================================

Directions: Read the passage and then answer the question.

  1. ‘Its’ refers to …………………………………………………….…….

  2. We make khao tan by using………………………………………

  3. While you are eating it, how is it?……………………………..

  4. What nutrition is not provided in khao tan?………………..

  5. Why do the people  like to eat khao tan?…………………….

=========================================

ศึกษาวีดีโอเกี่ยวกับ การทำข้าวแต๋น ได้จากวีดีโอด้านล่างนี้นะครับ

47 thoughts on “Khao Tan (Rice Cracker)

กรอกชื่อและนามสกุล ก่อนแสดงความคิดเห็นหรือตอบคำถามนะครับ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Connecting to %s